3F Sydsjælland støtter lokale kunstmesser for outsiderkunst

3F Sydsjælland indgik i november 2018 en sponsoraftale med Næstved Kulturforening vedrørende økonomisk støtte til foreningens kunstmesser, Kunst med Sjæl og Handi-Art for 2019, 2020 og 2021.

I cirka 12 år har 3F Sydsjælland fast støttet Næstved Kulturforening med at udvikle og afholde foreningens kunstmesser Kunst med Sjæl og Handi-Art. Kunstmesserne er årlige begivenheder, der afholdes i Gamle Ridehus i Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved i hhv. forår og sommer.

Særligt for disse kunstmesser er kunstnerne, der deltager. Kunstnerne til Kunst med Sjæl er psykiske sårbare og/eller socialt udsatte, mens kunstnerne til Handi-Art har en fysisk, psykisk eller mental funktionsnedsættelse.

Formålet med at afholde denne slags kunstmesser er for at give kunstnerne mulighed for at udbrede deres kunst ucensureret og gratis for et publikum, der ligeledes kan deltage gratis. Alle er velkomne til at kigge forbi og måske få brudt nogle af de fordomme og tabuer, der kan være vedrørende sygdom, handikap, skader, sårbarhed og hjemløshed. Ligeledes er det et frit forum for kunst og samarbejde på tværs af by- og landegrænser.

3F Sydsjælland har igen valgt at støtte Næstved Kulturforening ved at forny deres sponsoraftale med 3 år, gældende fra 2019 til og med 2021, for at fortsætte det gode samarbejde mellem foreningerne.

Besøg os på kunstmesserne i Gamle Ridehus i Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

Handi-Art afholdes i uge 34 i 2019, onsdag den 21. august, torsdag 22. august og fredag den 23. august. Alle dage fra kl. 10 til 17.

Kunst med Sjæl afholdes i uge 17 i 2020, lørdag den 25. april og søndag den 26. april.    Begge dage fra kl. 10 til 16.

Find os ind til da på Næstved Kulturforenings facebookside samt www.kultur4700.dk

Fra ventre, Hernan Gonzalez, Lotte Gonzalez Diaz og Kim Rozalski
Fra venstre: Hernan Gonzalez, Lotte Gonzalez Diaz og Kim Rozalski