ETIK​

Bestyrelsen i Næstved Kulturforening har besluttet at udarbejde et sæt etiske regler der guider bestyrelsen i samarbejdet til personer, grupper og eller organisationer i Danmark og i udlandet.

Næstved Kulturforening samarbejder med personer, grupper og organisationer der går ind for FN – Handicapkonventionen.

Næstved Kulturforening afstå fra at samarbejde med personer, grupper og eller organisationer der handler med hvidvaskning af penge, producerer falske pengesedler, transporterer ulovlig valuta og eller som på anden måde medvirker til hvidvaskning af penge.

Næstved Kulturforening vil afstå fra at samarbejde med personer, grupper og eller organisationer der handler med, producerer, transporterer narko eller som på anden måde medvirker til narkohandel.

Næstved Kulturforening vil afstå fra at samarbejde med personer, grupper og eller organisationer der handler med Pædofili / Børneporno, producerer, transporterer eller som på anden måde medvirker til pædofili.

Næstved Kulturforening vil afstå fra at samarbejde med personer, grupper og eller organisationer der har ekstreme holdninger til race, religion og eller politik og som på en eller anden måde viser ekstremisme på disse områder.

Bestyrelsen i Næstved Kulturforening forbeholder sig ret til suværent at vurdere og tage de nødvendige beslutninger i hvert enkelt tilfæld.

Næstved Kulturforening afstå fra at samarbejde med personer, grupper og eller organisationer der handler med, producerer, transporterer våben eller som på anden måde medvirker til våbenhandel.