ETIK​

Bestyrelsen i Næstved Kulturforening har besluttet at udarbejde et sæt etiske regler, der guider bestyrelsen i  samarbejdet med personer, grupper og/eller organisationer i Danmark og i udlandet.

Næstved Kulturforening samarbejder med personer, grupper og organisationer, der går ind for FN- Handicapkonventionen.

Næstved Kulturforening afstår fra at samarbejde med personer, grupper og/eller organisationer, der har at gøre med hvidvaskning af penge, produktion af falske pengesedler, transport af ulovlig valuta eller på anden måde bidrager til hvidvaskning af penge.

Næstved Kulturforening afstår fra at samarbejde med personer, grupper og/eller organisationer, der handler med, producerer eller transporterer narkotika, eller som på anden måde medvirker til narkotikahandel.

Næstved Kulturforening vil afstå fra at samarbejde med personer, grupper og/eller organisationer, der producerer, transporterer eller på anden måde medvirker til børneporno/pædofili.

Næstved Kulturforening vil afstå fra at samarbejde med personer, grupper og/eller organisationer, der har ekstreme holdninger til race, religion og/eller politik.

Næstved Kulturforening afstår fra at samarbejde med personer, grupper og/eller organisationer, der handler med, producerer eller transporterer våben, eller som på anden måde medvirker til våbenhandel.

Bestyrelsen i Næstved Kulturforening har retten til suverænt at vurdere, hvorvidt de mulige samarbejdende personer, grupper og/eller organisationer lever op til de foranstående etiske regler, og tage de nødvendige beslutninger i hvert enkelt tilfælde.